Redon Bouw verlengt hoofdsponsorschap Robur et Velocitas 1882

Foto: Robur et Velocitas

Bouwbedrijf Redon Bouw uit Vaassen heeft het hoofdsponsorschap van het 1e elftal van Robur et Velocitas 1882 verlengd. Ook de komende twee jaar is de naam van het bouwbedrijf verbonden aan het eerste elftal van  Robur et Velocitas. Hoofdsponsor Redon Bouw vindt de sponsoring een goede manier om de naamsbekendheid in de regio verder te vergroten. Het bouwbedrijf is met de contractverlenging al weer sinds 2011 verbonden aan de traditierijke vereniging aan de Anklaarseweg in Apeldoorn – Noord.

Voor Reinier Gieteling, directeur van Redon Bouw is de overeenkomst met Robur et Velocitas 1882 een perfecte match: “Door de bouw van de nieuwe kleedkamers kwamen we in contact met Robur et Velocitas. Reeds enige jaren ben ik actief betrokken bij de Business Club van Robur et Velocitas. Het enthousiasme en ondernemerschap binnen de vereniging passen goed bij ons bouwbedrijf.”

Redon Bouw is één van de vijf hoofdsponsoren van het 1e veldvoetbal elftal van Robur et Velocitas. Andere hoofdsponsoren zijn ING uit Amsterdam, Bark Verpakkingen uit Eerbeek, Intrapec Verpakkingen uit Spankeren en Albert van de Scheur uit Apeldoorn.

Redon Bouw werkt volgens een uniek bouwconcept. Met een no-nonsense insteek, doorspekt met een ontoombare energie en vakmanschap is Redon Bouw geheel anders dan welk bouwbedrijf ook. Vooral het meedenken en bedenken van een onderscheidende oplossing is één van de kenmerken die Redon Bouw onderscheiden. Een groot aantal landelijke ondernemende klanten heeft inmiddels de snelheid en deskundigheid van Redon op het gebied van de (ver)bouw in de snelle sector ontdekt.

De basis van succes

René Bloemhard, voorzitter van Robur et Velocitas 1882 is ingenomen met het voortzetten van  de hoofdsponsorschap door Redon Bouw met de traditierijke voetbalvereniging: “Het is verheugend om te zien dat er een partnerschap met sponsoren kan ontstaan, waarbij we gebruik maken van elkaars expertise en mogelijkheden. Met Reinier Gieteling hebben we een actief Business Club lid, partner in nieuwbouw en trouwe hoofdsponsor. Redon Bouw en Robur versterken elkaar ook de komende twee jaar: een prachtig voorbeeld van een win / win-situatie.”

Foto:  Reinier en Doriene Gieteling van hoofdsponsor Redon Bouw uit Vaassen, samen met het eerste elftal van Robur et Velocitas 1882 op het gloednieuwe kunstgrasveld van Robur.

Reacties