OPEN DAG WIELERHUB CHASSE PATATE

Foto: Sporteyes

Zaterdag, 13 februari organiseren de initiatiefnemers van de Wielerhub Chasse Patate,sportmarketingbureau Sporteyes en Fietskoeriers Apeldoorn, een open dag aan de Stationsstraat. De organisatie geeft hiermee graag een mooie opvolging aan de spectaculaire openingsavond op 21 januari, waarbij Mart Smeets de aanwezigen opriep om er met z’n allen een groot feest van te maken.

Deze open dag staat in het teken van elkaar (nader) te ontmoeten en om nog meer verbindingen te leggen met elkaar. De organisatie wil deze gelegenheid ook aangrijpen om te inventariseren naar hetgeen waar behoefte aan is door andere initiatiefnemers en partijen uit de regio en wellicht daarbuiten.

Tevens wordt deze middag ook het startsein gegeven voor de Rosiir tijdrit-challenge: het virtuele tijdrit klassement, waarbij jij je collega’s of vrienden voor kunt uitdagen. Met behulp van twee fietsen en twee KICKR’s wordt de mogelijkheid geboden om de openingsrit van de Giro onder (bijna) dezelfde weerstand te fietsen. Naast de eer zijn er hiermee ook hele mooie prijzen te winnen, waaronder Wahoo KICKR t.w.v. €1299,-

De open dag vindt plaats op zaterdag 13 februari, van 11.00 uur – 16.00 uur. Het adres van de Wielerhub is Stationsstraat 124 in Apeldoorn. Nodig gerust ook anderen uit voor deze kennismaking.

Reacties

Cookieinstellingen