LaDress Boutique komt naar Apeldoorn!

LaDress Boutique komt naar Apeldoorn!

Het merk:

LaDress is een premium online modemerk met maar één streven: jou het perfecte jurkje laten vinden. Elke vrouw is heimelijk op zoek naar dat ene jurkje, dat dag en nacht gedragen kan worden. Een jurkje waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt – of je nu naar kantoor gaat, een zakendiner hebt, bent uitgenodigd voor een feest of een dag aan het strand doorbrengt. Daarnaast bieden we een collectie onmisbare basics.

OVER SIMONE

Simone van Trojen had een droom die uiteindelijk uitmondde in een prachtig avontuur. Na het afronden van haar rechtenstudie werkte Simone een aantal jaar als corporate executive. Als modeliefhebber was zij altijd op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij toen al vervulde: zakenvrouw, moeder, vriendin en partner. Een zoektocht die haar er uiteindelijk in 2006 toe bracht om haar eigen droomjurk te creëren: LaDress. Door het lanceren van haar creatie op de internationale markt, geeft Simone het antwoord op die ene vraag die vrouwen zichzelf overal ter wereld, elke dag opnieuw, stellen: wat trek ik aan vandaag?

LADRESS BOUTIQUE

Op 11 en 12 februari komt LaDress, met haar rondreizende pop-up concept LaDress Boutique, naar Hotel de Keizerskroon. Je bent van harte welkom in onze Boutique. Dus ben jij op zoek naar het perfecte jurkje? Neem je vriendinnen mee, drink een drankje en pas al onze modellen om jouw perfecte LaDress te vinden.

We kijken uit naar je komst.

Maandag 22 februari 17:00 – 21:00 uur

Dinsdag 23 februari 10:00 – 18:00

Meer informatie via www.ladress.com

Reacties

Cookieinstellingen