Jacob Ensing nieuwe hoofdtrainer V.V. Beekbergen.

Foto: pixabay

Met ingang van volgend seizoen heeft V.V. Beekbergen Jacob Ensing (52) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Ensing volgt Jerry Cooke op welke aan het einde van dit seizoen vertrekt bij de zondag derde klasser uit het gelijknamige dorp.

Ensing woont in Schalkhaar en heeft een rijke historie in het amateurvoetbal. Zo speelde hij als voetballer bij onder andere ACV Assen en SV Schalkaar. Als trainer heeft hij de eerste elftallen van onder andere Albatross en SV Schalkhaar onder zijn hoede gehad. Sinds twee jaar is Ensing actief als hoofdtrainer bij VV Holten, waar hij eind 2015 al aangegeven heeft na dit seizoen te zullen stoppen.

“De keuze voor Jacob is niet zo maar tot stand gekomen”, verteld Henk Calot, bestuurslid voetbalzaken bij V.V. Beekbergen. “Na het gezamenlijk met de selectie opstellen van een profiel en het voeren van diverse gesprekken, gaven zijn ervaring en enthousiasme mij en de spelers het juiste gevoel”. Calot voegt hier aan toe dat ook het feit dat Jacob zich in zijn rol als hoofdtrainer altijd erg betrokken voelt bij het 2e elftal en de Jeugd bijgedragen hebben aan dit positieve gevoel.

Ensing en V.V. Beekbergen zijn een contract voor 1 jaar overeengekomen en kijken uit naar de samenwerking.

Reacties

Cookieinstellingen