Wil jij dierverzorger worden in de Apenheul?

Foto: pixabay

Het is de droom van velen: dierverzorger worden in een dierentuin. Maar voor slechts een aantal wordt deze droombaan werkelijkheid. Dit is jouw kans om in de huid te kruipen van een dierverzorger!

Voor natuurbehoud

Wij bieden een uniek arrangement voor echte dieren(tuin)liefhebbers. Een complete dag vol exclusieve kijkjes achter de schermen, waarbij je nauw samenwerkt met de dierverzorgers van Apenheul. De opbrengst van het dagje dierverzorging gaat bovendien naar het Apenheul Natuurbehoudfonds!

Aan de slag

Steek je handen uit de mouwen, want je mag helpen met voer klaarmaken, voeren, schoonmaken én misschien wel assisteren tijdens één van de voederpresentaties. Je werkt samen met de dierverzorgers van de doodshoofdaapjes, halfapen, gorilla’s… en helpt met alles wat tussendoor nog op je pad komt. Ook zorgen we voor een heerlijke, uitgebreide lunch.

Prijs en data

Deze volledig verzorgde dag kost € 275,- per persoon en is inclusief een uitgebreide lunch. Je kan het arrangement voor maximaal 2 personen per dag boeken. Heb je alleen geboekt, dan kan het zijn dat er een tweede persoon meeloopt. Gezellig toch?!

In 2016 kan je het dagje dierverzorging boeken voor verschillende dagen gedurende het seizoen. Het arrangement start om 10.00 uur en is om 17.15 uur afgelopen. Wil je weten welke data beschikbaar zijn? Aanmelden en data kiezen kan hier!

Reacties

Cookieinstellingen