Sportevenement Bijzondere Sporten voor Unieke Mensen

Foto: pixabay

Op zondag 10 april a.s. vindt de derde editie van het sportevenement Bijzondere Sporten voor Unieke Mensen plaats in het Omnisport in Apeldoorn. Jong en oud, met een chronische aandoening, lichamelijke, verstandelijke, visuele, auditieve, sociale en/of psychische beperking. Iedereen is welkom!

Verrassend leuk

Doel is om mensen, die moeilijk mee kunnen doen met het reguliere sportaanbod, te laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en vooral ook welke mogelijkheden er wèl voor hen zijn op het gebied van sporten. Tevens biedt het een platform voor sportaanbieders uit Apeldoorn e.o. om hun aanbod voor mensen met een beperking te presenteren. Bezoekers kunnen proeven van diverse vormen van sport door deelname aan clinics of een bezoek aan de informatiestands. Vele sporten zijn vertegenwoordigd. Denk aan bijvoorbeeld rolstoelbasketbal en -hockey, vissen, handboogschieten, atletiek, tennis, fitness, dans, jeu de boules en nog heel veel meer.

Laat je verrassen en kom op 10 april (eventueel samen met je begeleider) naar: het Omnisport, De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Meer weten? Facebook bijzondere sporten voor unieke mensen Heeft u vragen, neem dan contact op via i[email protected] of 055-360 45 70.

Voor regulier aanbod aangepaste sporten kijk ook op unieksporten, Accres Sportstimulering, (V)SO de Ambelt,

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen