Begin dit jaar werd Los Chilchos geteisterd door een grote modderlawine.

Foto: Apenheul

Begin dit jaar werd Los Chilchos geteisterd door een grote modderlawine. Daarbij is onder andere het gebouw met de grote koffieverwerkingsinstallatie (beneficio) vernietigd. De koffie die hier wordt verbouwd, kopen wij voor een eerlijke prijs. Zo hoeven de inwoners het nevelwoud niet meer te kappen voor veeteelt en blijft het leefgebied van de geelstaartwolaap bewaard.

We hebben hulp nodig!

Zonder een nieuwe beneficio gaat de oogst verloren en hebben de inwoners van Los Chilchos geen inkomsten. Voor € 24.769,77 kunnen we het gebouw, de beneficio en het huis van de manager van het project (Ramiro) weer opbouwen. Met onze eigen reserves en donaties van relaties hebben we de helft van het bedrag al binnen. Maar we hebben jouw hulp ook nodig!

Alle beetjes helpen!

Alle beetjes helpen. Doneer je bijvoorbeeld € 3,- , dan kunnen er 2 doosjes spijkers worden gekocht. Doneer je € 10,-, dan kunnen wij één van de twee benodigde aandrijfriemen betalen. Doneer je € 100,-, dan kunnen wij daarvan het grootste deel van de benodigde elektra kopen.

Help de mensen van Los Chilchos en doneer hier!

 

 

 

Reacties