Sportverenigingen naar de Wielerhub

Foto: sporteyes

Zaterdag, 5 maart organiseren de initiatiefnemers van de Wielerhub Chasse Patate, sportmarketingbureau Sporteyes en Fietskoeriers Apeldoorn, een dag speciaal voor sportverenigingen.

Ben jij lid van een sportvereniging, bestuurder of op een andere manier betrokken bij jouw sportverenging en wil je iets met de Giro en/of de Wielerhub? Dan verwelkomen we je graag op onze dag voor sportverenigingen. Een tiental organisaties hebben inmiddels al gebruik gemaakt van de ruimte in de Wielerhub om te vergaderen of te starten met een wielertocht en/of hardloopgroep. Ook voor presentaties of workshops is de ruimte geschikt. De Wielerhub is er voor iedereen en de organisatie juicht meer van dit soort energieke initiatieven toe.

Tevens wordt deze middag ook de mogelijkheid gegeven om de Rosiir-tijdsrit challenge: de virtuele tijdsrit klassement, te fiesten. Met behulp van twee fietsen en twee KICKR’s is het mogelijk om de openingsrit van de Giro onder (bijna) dezelfde weerstand te fietsen.

De dag voor sportverenigingen vindt plaats op zaterdag 5 maart, van 10.00 uur – 15.00 uur. Het adres van de Wielerhub is Stationsstraat 124 in Apeldoorn. Nodig gerust ook anderen uit voor deze kennismaking.

Reacties