Esther Apituley’s Locomotive: van Diner Concert tot Bach & Bleekwater

Foto: Esther Apituley

Zaterdag 16 april strijkt Esther Apituley’s Locomotive neer in Theater Orpheus voor een dag vol klassieke muziek in verschillende settingen. Een groots festival met een Apeldoorns tintje, door medewerking van onder andere het Bachkoor Apeldoorn en het Jong Apeldoorns Jeugdorkest van Markant. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.orpheus.nl.

Esther Apituley’s Locomotive

Altvioliste Esther Apituley wil met haar festivals vastgeroeste tradities open breken, de crew van Esther Apituley’s Locomotive bestaat dan ook uit een bont gezelschap van multifunctionele musici. De dag is opgedeeld in verschillende evenementen.

In Carte Blanche (16:00 uur) wordt acteur Alfred van den Heuvel (bekend van tv-series als Kinderen geen bezwaar en Toen Was Geluk Heel Gewoon) uitgedaagd om het muziekrepertoire van het strijkkwartet van Esther Apituley te kiezen en van zijn persoonlijke verhaal te voorzien.

Aansluitend geniet het publiek in het theaterrestaurant van een Diner Concert (17:30 uur) met medewerking van muziektrio Syrene. U komt er dan achter hoe een peche melba live klinkt!

Aan het begin van de avond schitteren de musici van het Jong Apeldoorns Jeugdorkest van Markant in What’s App Bach (19:45 uur); een korte muziektheatervoorstelling geschreven door Ko van den Bosch.

De hoofdvoorstelling van de avond is Bach & Bleekwater (20:45 uur); een verhaal vol prachtige muziek en magische verbeelding met naast Esther Apituley in de hoofdrol Leny Breederveld (bekend van o.a. Levenslied en diverse films van Alex van Warmerdam). Speciale medewerking vanavond komt van het Bachkoor Apeldoorn dat een speciaal door Bob Zimmerman geschreven arrangement uitvoert.

De dag wordt afgesloten met een gratis Locomotive After Party (22:30 uur) in de foyer, die van passende, swingende muziek wordt voorzien door DJ Alex!

Kaartverkoop

Elk onderdeel kent een eigen toegangsprijs: Carte Blanche € 14,50 / Diner Concert € 34,50 / What’s App Bach € 5 / Bach & Bleekwater € 22,50 (1e rang), € 20 (2e rang) / After Party gratis toegang! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.orpheus.nl of de theaterkassa. De theaterkassa is dagelijks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur via 055 527 03 00. De theaterkassa in Orpheus is geopend op werkdagen tussen 10:00 en 14:00 uur.

Reacties

Cookieinstellingen