Verkooptentoonstelling schilderijen, tekeningen, curiosa (o.a. foto’s enzovoorts)

Foto: Wijnand Steemers

Op zondag 20 maart en op zondag 27 maart en op maandag 28 maart (1e en 2e paasdag) vindt in de expositieruimte van de Synagoge, Paslaan 18 in Apeldoorn- Centrum een verkooptentoonstelling plaats van schilderijen, tekeningen, curiosa (o.a. foto’s enz.).

De exposanten zijn Hans Zendijk, Hetty Kielen en Wijnand Steemers en de expositie vindt plaats in het kader van de Stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen, Arnhem. Als tegenprestatie voor uw komst ontvangen zij u met gratis koffie, thee en boterkoek. (Een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud van de synagoge wordt op prijs gesteld!).

Hans Zendijk

Hans Zendijk, kunsthandelaar uit Oosterbeek, verkoopt hedendaagse kunst: olieverf, topografie, ingelijste schoolplaten en fotografie. Voorts: het schonen van olieverfschilderijen, met name het encadreren voor particulieren en bedrijven. Bemiddeling bij verkoop aan veilinghuizen. Biedt ook werk aan van Marina van Olst (keramiek: ‘dikke dames’).

Hetty Kielen

Hetty Kielen, beeldend kunstenaar. Verbonden met de Kunstconnectie Zutphen. Experimentele olieverfschilderijen. Collages. Tekeningen. Werk aangekocht door de Provincie Overijssel. Werk in particulier bezit. Maakt ook werk in opdracht voor, bijvoorbeeld, ziekenhuizen. Toonde recentelijk werk bij Gerlinde Habekotte in Weurt- Nijmegen.

Wijnand Steemers

Wijnand Steemers, Wageningen, dichter- schilder, uitgever (Leida) van Ganze- , Zwane- en Condorveren. Vertaler van Rimbaud en Poe. Diverse dichtbundels, o.a. vertaald in het Engels, Kroatisch, Portugees. Nam deel aan Poetry International 1976. Bijdragen aan de Almanac of the international surrealistic movement Ce Qui Sera (redactie: Laurens Vancrevel, Her de Vries) Hydrolith (Amerika), A Phala (Brazilië). Proza: Poëtocratie.

Openingstijden alle drie de dagen van 11.00 u. – 17.30 uur

Reacties

Cookieinstellingen