Aanmelding Swim to Fight Cancer Apeldoorn van start

Foto: Pascal Goudkuil Fotografie

De aanmelding voor de eerste Gelderse editie van Swim to Fight Cancer is van start gegaan. De Kickoff van deze swim was afgelopen vrijdag 11 maart tijdens een Benefietdiner bij Eeterij De Lierderhoeve te Beekbergen, waarvan de opbrengst als eerste grote donatie zal gaan naar Fight Cancer. Tevens zijn door Hans Verbeek, voorzitter stichting Swim to Fight Cancer Apeldoorn, twee sponsorcontracten getekend met Dick van Rhee, Directeur Rabobank Particulieren en Sebastian Pluijmert namens Invest Consult Vermogensbeheer.

Zwemevent

Swim to Fight Cancer is een zwemevent waarbij deelnemers door natuurlijk buitenwater in een stad zwemmen en hun prestatie laten sponsoren. In Apeldoorn gaat dat gebeuren op 18 september 2016 in het Apeldoorns Kanaal tussen Deventerstraat en Molenstraat.

Start en finish van Swim to Fight Cancer Apeldoorn is bij fietsbrug De Freule. De afstand is ongeveer 1.500 meter. Deelname staat open voor individuen en teams.  Vanaf de steiger bij de Molenstraat start een Junior Swim. De junior deelnemers glijden daar het kanaal in om onder begeleiding het laatste deel van het traject te zwemmen.

Volwassenen betalen € 100,– en junioren € 50,–. Bedrijven betalen € 1.000,– om vier deelnemers in te zetten. De deelnemers gaan verder de uitdaging aan om minimaal € 250,– aan donaties te werven. Alle sponsoropbrengsten gaan volledig naar de stichting Fight cancer.

Aanmelden kan nu online via http://apeldoorn.swimtofightcancer.nl/

Opbrengst Kick off / Benefietdiner € 4.500,–

De Kickoff voor Swim to Fight Cancer Apeldoorn was een Benefietdiner bij Eeterij De Lierderhoeve te Beekbergen. Personeel van De Liederhoeve heeft in kader van het goede doel en NL Doet vrijwillig gewerkt. Het management van Eeterij De Lierderhoeve heeft alle ingrediënten en facilitering 100%  gesponsord gekregen van haar toeleveranciers. Per couvert was de prijs € 70,–,  er waren 50 reserveringen en de totale opbrengst was ruim € 4.500,–.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen