Refurbished Apple straks ook in Apeldoorn

Foto: Leapp

Leapp opent in de tweede week van maart in het hartje Apeldoorn zijn twaalfde winkel in Nederland. Terwijl de meeste winkeliers daar alleen over kunnen dromen, opent leapp aan de lopende band nieuwe verkooppunten. Nog geen twee maanden geleden zijn er vier nieuwe leapp stores geopend in Nederland, België. En Duitsland. Nu komen daar vóór april nog eens vier nieuwe leapp stores in Nederland bij. In Apeldoorn kunnen mensen voor voordelige Apple producten vanaf zaterdag terecht bij Korenstraat 3.

Leapp stores

Afgelopen jaar markeerde een begin van de internationale expansie voor Leapp. Naast vijf nieuwe winkels in Nederland, werden in 2015 de eerste fysieke stores in Duitsland en België geopend. Deze winkels zijn volledig in de nieuwe huisstijl, waar de nadruk op de milieuvriendelijke uitvoering ligt. “We hebben het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in de beleving in de nieuwe Leapp Stores door te gaan werken met eerlijke en natuurlijke materialen, maar ondanks dat, toch dicht bij ons product te blijven. Volgens mij is dit uitstekend gelukt.” Aldus Rogier Van Camp, CEO van Leapp.

Rollercoaster

Over 2016 wil Van Camp nog niet heel veel kwijt, behalve dat er in ieder geval nòg meer Leapp Stores verspreidt over Nederland, België en Duitsland zullen openen. “De afgelopen jaren waren een rollercoaster. Maar ik sta nooit stil van: wauw, wat goed,” zegt van Camp. De teller staat inclusief deze nieuwe filialen inmiddels op 21 fysieke winkels in drie landen.

Refurbished

Leapp verkoopt Apple producten met een korting tot wel 70%. Met dezelfde kwaliteit, garantie en uitmuntende service zoals je die van Apple gewend bent. Leapp heeft een wereldwijd exclusief netwerk waar het ex demo modellen en ex lease Apple producten inkoopt. De gebruikte producten worden zowel van binnen als buiten schoongemaakt en voorzien van het meest recente besturingssysteem en nodige upgrades. “Hierdoor zitten ze dus precies tussen nieuw en 2e hands in. Wij noemen dat refurbished, lekker hip!” Aldus Rogier van Camp. “Wij merken heel duidelijk dat onze Omnichannel strategie goed werkt. Het openen van een nieuwe fysieke winkel levert niet alleen omzet op in dit nieuwe filiaal, maar verzorgt ook direct een significante toename van de online omzet in het betreffende verzorgingsgebied.”

Spectaculaire groei

Opgericht in 2011 als ‘online-only’-retailer en met een eerste fysieke winkel eind 2012, heeft Leapp in korte tijd een spectaculaire groei gerealiseerd van meer dan 4000%. Dat heeft ervoor gezorgd dat Leapp twee jaar achter elkaar FD Gazellen is geworden en in 2015 de FD Gazellen Oryx award mocht ontvangen – de ereprijs voor het Nederlandse bedrijf met de meest opvallende groei.

 

Reacties

Cookieinstellingen