Jubileum, vier feest met Boerderij Beekbergen!

Foto: Boerderij Beekbergen

Met trots kondigen wij het 45 jarig jubileum van de Boerderij Beekbergen aan!! 45 jaar feesten, concerten, kindervakantiespel met tegenwoordig de kinderen van de kinderen van 40 jaar geleden en Donderdagavond Cafe!

Wat leuk is om te vertellen dat de oude appel terug is! We hebben een geweldige fotoreportage van 45 jaar plezier en pret voor de Boerderij staan! We maken bekend wie 45 munten heeft gewonnen door het insturen van de leukste foto!

Appelbomen planten

We planten 2 hoogstam appelbomen, gesponsord door van Tongeren bouwmarkt (materialen), T-Ford museum en tuincentrum de Tullekensmolen en Taxi Jochems. Bij de boerderij horen fruitbomen en we zullen de bomen officieel laten “openen” door het jongste lid en degene die het langste lid is. Er zal een frietkraam staan waar je een lekker patatje kunt eten.

De Boerderij trakteert!

We gaan een heerlijk feestje bouwen met zijn allen!! Het dak moet er af. Met in het OC de geweldige band ’69 Come Back. Heerlijke rock & roll muziek, die 45 jaar geleden hip en modern was!. Op de deel de fantastische Hans Dulfer met zijn super band. Deze man laat je swingen tot je niet meer kunt.
Een tip : kom op tijd!!

Toegang: gratis

Wanneer: 2 april 2016 om 20.00 uur

Waar: Boerderij Beekbergen Tullekensmolenweg 22A Beekbergen

Wie: we hopen natuurlijk veel oud vrijwilligers en Boerderij bezoekers te zien, maar iedereen is welkom!!

T 055-506 2239

W www.boerderijbeekbergen.nl

https://www.facebook.com/boerderijbeekbergen

https://twitter.com/boerderijb

Y https://www.youtube.com/user/BoerderijBeekbergen

Reacties

Cookieinstellingen