Maand van bewegen wegens succes verlengd met stoeldansen

Foto: Zuid Doet Samen

Zuid Doet Samen heeft de maand maart uitgeroepen tot ‘Maand van het Bewegen’ met op vier achtereenvolgende woensdagmiddagen leuke beweegactiviteiten voor ouderen. Deze middagen zijn een groot succes en daarom is er een extra activiteit aan het programma toegevoegd! Op woensdagmiddag 30 maart kunt u in buurthuis Ons Honk komen ‘stoeldansen’, onder de ervaren leiding van Mascha Kreugel.

Stoeldansen is zittend op een stoel bewegen op muziek en geeft hetzelfde plezier als lopend dansen. Hierbij wordt vooral gedanst op wereldmuziek, afwisselend vlot en langzaam. Het houdt lichaam en geest soepel en het is gezellig! Het is ook zeer geschikt voor mensen die wat minder mobiel zijn.

In de Maand van Bewegen waren er al verschillende bijeenkomsten in buurthuis Ons Honk waar de mensen het nu nog over hebben. Volksdansen met de mensen van Phoenix, gezond bewegen met de mensen van Bos en Weide en sportief-zijn-zonder-spierpijn met Sylvia. Op woensdagmiddag 23 maart verzorgt Henny Smit een knallende ouderendisco en op 30 maart aanstaande is er dus de wervelende afsluiting met stoeldansen. Kom ook meedoen!

De middagen beginnen om 14:00 uur en duren tot 16:00 uur. Inloop is vanaf 13:30. Adres is: buurthuis Ons Honk, Sperwerlaan 18. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Voor verdere informatie kunt u bellen met Zuid Doet Samen (055-3125076) of kijken op www.zuiddoetsamen.nl ofwww.facebook.com/zuiddoetsamen

 

Reacties