Permanent Future Lab Apeldoorn opent op 31 maart

Foto: Permanent Future Lab

Op 31 maart 16.30u is de openingsborrel van Future lab Apeldoorn op de unieke locatie van de voormalige Zwitsal fabriek – Area055 – waar ook Cleantech gevestigd is. Vanaf 14:00 uur kunt u het Lab bezoeken, uitleg krijgen en ook punten scoren door prikkelende opdrachtjes uit te voeren.

Permanent Future lab draagt bij om technologische innovatie toegankelijk te maken voor iedereen en het enige wat hiervoor nodig is nieuwsgierigheid en verwondering. Virtual Reality, Robotics,360Camera, Domotica,Micro Sensoren, 3D-printing.

Permanent Future Lab in beweging

Permanent Future Lab is een beweging die uitgaat van delen van overvloed:geïnspireerd worden, inspireren en leren vanuit interesse. Dat houdt in, dat wij ook wij in beweging blijven en op zoek blijven naar nieuwe ontwikkelingen die publiekelijk beschikbaar zijn en open source mee ontwikkeld kan worden waaronder LoRa Netwerk; “Internet of things” èn in concrete projecten, waar samen aan gewerkt kan worden bv. een open source robot bouwen of huisautomatisering (domotica). Er worden ook workshops gegeven: een Doe- lab dus.

Voor wie? Voor iedereen die interesse heeft en nieuwsgierig is in innovatie en technologie. We maken het praktisch en tastbaar doordat je zelf er mee aan de gang kan. Meer weten? Bezoek de volgende links:

Website:   https://permanentfuturelab.wiki/wiki/Permanent_Future_Lab_Wiki

Facebook https://www.facebook.com/permanentfuturelab/

youtube    https://www.youtube.com/watch?v=uK65IZvWgag

https://www.youtube.com/watch?v=O6W18W04sY4

Open voor nieuwe innovaties

Het is nooit af en het blijft in ontwikkeling. We bouwen voort aan de toekomst met het kennis, innovatie en nieuwe technologie. Heeft u ook een innovatieve bijdrage in technologie? Laat het ons weten als u nieuwe innovaties heeft en weet en deze kunt u ook via het PF Lab delen en ter beschikking stellen !

In Apeldoorn zijn Beekman BV en Interact Industrial Automation BV hier al mee gestart! Wie volgt?

Heeft u nog innovatieve producten die u ter beschikking wil stellen of wilt u een bijdrage leveren in hosting en/of begeleiding aan geïnteresseerden? Meer informatie [email protected] of bel 0626248905.

 

Reacties

Cookieinstellingen