Foto & Studio Kuipers organiseert LeukeDingenDag

Foto: foto & studio Kuipers

Ook dit jaar organiseert Foto & Studio Kuipers weer een LeukeDingenDag en wel op 23 april 2016 aan Sutton 3 in Apeldoorn van 10.00 tot 17.00 uur. De dag voor vrouwen, die het leuk vinden om er eens even lekker tussenuit te zijn. Een dag vol met leuke activiteiten!

Toegang

Wij verzorgen die dag een leuke portretsessie met een 15×20 afdruk, een bestandje voor social media en een kop koffie/thee. De kosten daarvan zijn € 10,00. Kaarten zijn alleen vooraf verkrijgbaar in onze winkel op de Eglantier of door een berichtje via onze contactpagina. Deze kaart is tevens je toegangskaart tot de rest van het pand.

LeukeDingenDag

Het pand is gevuld met 16 ondernemers die allemaal leuke dingen doen. Het varieert van een lachworkshop tot een schoonheidsspecialiste die je opmaakt en van een schrijfworkshop tot lekkere cupcakes en alles daar tussenin! De ene ondernemer zal dit gratis doen en de ander vraagt een kleine vergoeding.

Meer informatie is te vinden op http://www.fotokuipers.nl/studio/leukedingendag en op de facebookpagina van Leukedingendag.

Reacties

Cookieinstellingen