Continuïteit Zwitsalterrein gewaarborgd door eerste commerciele huurdersvereniging zwitsalterrein

Foto: Esther Dekker

De afgelopen jaren hebben diverse bedrijven een plek weten te vinden op het Zwitsalterrein. Vanuit een gezamenlijk ideaal om van het Zwitsalterrein één van de hotspots van Apeldoorn te maken is over gegaan tot een huurdersvereniging.

Continuïteit Zwitsalterrein

Het doel is om continuïteit te waarborgen voor bestaande en nieuwe huurders en een plek te creëren voor alle Apeldoorners. Het doel is ook om potentiële huurders te interesseren voor het Zwitsalterrein en daarbij te laten zien welke kansen er liggen. Daarnaast wil de huurdersvereniging nieuwe activiteiten ontplooien voor de inwoners en bedrijven van de gemeente Apeldoorn en de provincie Gelderland.

Actief voor alle leeftijden!

Ook streven we ernaar om een beeld neer te zetten wat duidt op beleving, persoonlijke ontwikkeling, activiteiten, fun, betrokkenheid. En dat alles op het Zwitsalterrein, 12 maanden per jaar. Altijd actie, altijd een drankje en hapje, altijd wat te doen of te kopen, voor alle leeftijden.

De nieuw op te zetten huurdersvereniging bestaat op dit moment uit Foenix, E-Kart, Accres, Tim Koldenhof Producties, Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt, Bounz Apeldoorn. Deze partijen zullen samen kijken naar het verder aantrekkelijk maken van de locatie en als één partij de samenwerking met de Gemeente Apeldoorn (eigenaar terrein) vorm te kunnen geven.

Reacties

Cookieinstellingen