Vakman start eigen klusbedrijf in Apeldoorn

Foto: De Klussenier

Apeldoorn is weer een Klussenier rijker! Erik Scholten is de afgelopen periode druk geweest met de voorbereidingen voor de start van zijn eigen klusbedrijf. Op 1 april was de officiële start en hij heeft zijn eerste opdrachten al binnen. Dat belooft een vliegende start!

Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?

Ik vind niks leuker dan klussen en verbouwen. Maar ik wil wel zelf bepalen hoeveel tijd ik spendeer aan een verbouwing en geen productiewerk leveren. Zo heb ik meer profijt van mijn werk en de klant ook. Het geeft ook veel voldoening en plezier wanneer een klant helemaal tevreden is bij de oplevering.

Waarom heeft u voor De Klussenier gekozen?

Ik liep al enkele jaren rond met het plan om een eigen klusbedrijf te starten. Het concept van De Klussenier spreekt mij erg aan omdat De Klussenier het totaalplaatje aanbiedt, ondersteuning in onder andere marketing en de bedrijfsvoering maar ook een bekend en betrouwbaar merk. Daarnaast krijg ik wel de vrijheid van een zelfstandig ondernemer. Voor mij een ideale situatie.

Wat is uw specialiteit?

Vanwege mijn ruime ervaring en gedegen vakkennis kunt u mij inschakelen voor de meest uiteenlopende projecten op het gebied van sanitair, elektra, installatiewerk of renovatie- en nieuwbouw.

Mijn specialiteit is het plaatsen van badkamers, keukens, toiletten, C.V. installaties, dakkapellen en het realiseren van aanbouwen. Maar ook voor alle timmerwerkzaamheden en onderhoud en renovatie aan de woning kunnen klanten bij mij terecht. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat klanten maar één man over de vloer krijgen die verantwoordelijk is voor alles rondom de verbouwing.

Wat vindt u het leukste aan uw werk?

Het werken met mijn handen en creëren van iets moois. Het plan dat de klant heeft bedacht, precies naar wens uitvoeren en ervoor zorgen dat het voldoet aan de bouwtechnische eisen. Maar ook de vrijheid en de afwisseling, vanaf de aanvraag tot en met de opleving maakt mijn werk leuk. En het leveren van maatwerk zorgt voor leuke uitdagingen. Iedere klant is namelijk anders, dus iedere klus is ook anders.

Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?

Vanaf april ben ik beschikbaar in Apeldoorn en omgeving als Klussenier. U kunt bij mij terecht voor het vervangen van een stopcontact of het ophangen van een lamp tot aan het compleet verbouwen van uw woning! Heeft u verbouwplannen of specifieke wensen, ik kom het graag met u bespreken. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. Bel gerust op 06 – 83913251 of 055 – 8437249. Ik ben ook bereikbaar via [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen