The Noisy Neighbours, Cultuur bij je Buur in Ons Honk

Foto: The Noisy Neighbours

Zondag 17 april opent Zuid Doet Samen de deuren van Ons Honk voor een middag muziek!  Zuid Doet Samen doet namelijk mee aan de activiteit ‘Cultuur bij je Buur’. Een initiatief waarbij artiesten door heel Apeldoorn op onverwachte plekken optreden. Bijvoorbeeld in huiskamers, tuinen en kantines – maar ook in Ons Honk. Daar treden Martijn Koelemeijer en The Noisy Neighbours op.

The Noisy Neighbours

‘The Noisy Neighbours’ is een band die bestaat uit vier heren en die zowel gevoelige ballads als stevige dansbare muziek speelt. Het gaat om pop/ rock covers van songs uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Onder andere van The Beatles, The Rolling Stones, The Doors, The Kinks, Sandy Coast, ELO, The Eagles, Joe Cocker, Split Enz, Joe Jackson, Crowded House, The Golden Earring etc.…maar met een eigen touch!  The Noisy Neighbours treden op om 13:45, 15:15 en 16:45.

Martijn Koelemeijer

Tussen deze optredens in treedt Martijn Koelemeijer op. Martijn Koelemeijer is een Nederlandstalige singer/songwriter uit Apeldoorn. Deze 29- jarige zanger is bekend van zijn optreden tijdens het WK Beachvolleybal, de Nijmeegse Vierdaagse en in Zuid door zijn fabuleuze optreden bij het Samen Zuid Event. Zijn bekendste nummers zijn ‘Ik geloof´ en ´Weekend´.

Ons Honk

Een gevarieerd programma dus! U bent zondag 17 april van harte welkom in Ons Honk aan de Sperwerlaan 18. De toegang is gratis en Zuid Doet Samen is gastheer. Wij zorgen ervoor dat u geen dorst hoeft te hebben.

 

Reacties

Cookieinstellingen