ZVV’56 organiseert vriendinnendag

Foto: ZVV'56

Op 14 mei 2016 wordt het sportcomplex van ZVV’56 compleet omgetoverd tot een voetbaltempel waarbij meiden vanaf 12 jaar een leuke vriendinnendag kunnen beleven.

Deze vriendinnendag wordt in samenwerking met de KNVB georganiseerd voor meiden die eens een kijkje willen nemen in het vrouwenvoetbal. Tijdens deze voetbalmiddag zullen diverse ‘stadions’ worden aangedaan om aan diverse voetbalactiviteiten deel te nemen.

Activiteiten

Deze activiteiten bestaan uit wedstrijdjes 4 tegen 4, voetgolf, het gatendoekspel, een voetbalquiz en nog veel meer leuke voetbalactiviteiten.

Aanmelden vriendinnendag

Ben jij sportief aangelegd en wil jij weten wat het betekend om bij ZVV’56 in een meiden / vrouwenelftal te spelen? Meld je dan voor zaterdag 07 mei 2016 aan via het inschrijfformulier welke te vinden is op onze website www.zvv56.nl

Lever het formulier ingevuld in door deze in de speciale ‘vriendinnendag’ brievenbus te deponeren in het clubhuis van ZVV’56. Natuurlijk is het ook mogelijk deze te mailen naar [email protected]  waar je eventueel ook terecht kan voor meer informatie over deze dag.

Reacties

Cookieinstellingen