Refurbished Apple nu met 2 jaar garantie bij leapp

Foto: Leapp
De trend van refurbished gadgets krijgt meer en meer voet aan de grond in Nederland. Voordeliger en minder vervuilend voor het milieu, dat zijn de belangrijkste argumenten voor de aanschaf van een refurbished smartphone of laptop. Maar hoe zit het met de garantie?

Garantie verlengd naar twee jaar!

Leapp, specialist in refurbished Apple apparatuur, neemt deze zorgen weg door vanaf deze week de standaard garantie van één jaar te verlengen naar maar liefst twee jaar.

De (r)etailer zet hiermee een nieuwe trend in de refurbishment wereld, waar twee jaar garantie op elektronica uitzonderlijk is. Apple biedt zelf op haar refurbished producten één jaar garantie. Tot de uitbreiding naar twee jaar garantie, kreeg iedere klant bij leapp ook standaard één jaar garantie. Met aanvullende pakketten kon dit verlengd worden tot 36 maanden.

Zekerheid van kwaliteit

Hoe is het mogelijk dat leapp op al haar refurbished producten nu twee jaar garantie kan geven? Rogier van Camp, CEO van leapp, geeft aan zo zeker te zijn van de kwaliteit die wordt geleverd dat hij met een gerust hart deze garantie durft te verstrekken. “Ik wil graag bij mensen dat laatste stukje onzekerheid weghalen zodat dit geen argument meer is om niet voor een refurbished Apple te kiezen.” De producten van leapp worden zorgvuldig nagekeken, schoongemaakt en voorzien van de meest recente software. Dit gebeurt in het hiervoor speciaal ontworpen refurbishment lab in Amsterdam. “Onze specialisten weten alles van Apple-apparatuur en zijn in staat om de gebruikte producten zowel technisch als cosmetisch weer als nieuw te maken.” Alle processen zijn zo ingericht dat zoveel mogelijk onderdelen opnieuw gebruikt kunnen worden. Op deze manier sluit leapp aan bij de wereldwijde trend van de circulaire economie waarbij het hergebruiken van producten centraal staat.

Over Leapp

Leapp is opgericht in 2011 en verkoopt refurbished iPhones, iPads, MacBooks, iMacs en accessoires. Begonnen als een online retailer maar inmiddels uitgegroeid tot de grootste omnichannel speler in refurbishment in Nederland, met 21 fysieke winkels. Naast Nederland is leapp de refurbishment trend ook in België en Duitsland aan het aanwakkeren, met een webshop en drie vestigingen in beide landen.

Reacties

Cookieinstellingen