Zitdans: zittend swingen in Ons Honk

Foto: Ons Honk

Bewegen is natuurlijk leuk, gezond en als je het samen doet ook nog eens erg gezellig. Toch is het vaak moeilijk om uit de luie stoel te komen en actief te gaan bewegen. Zuid Doet Samen heeft hiervoor de ideale oplossing: zitdans.

Dit is zittend op een stoel, bewegen op muziek. Vanaf 4 mei kunt u om de week meedoen aan een serie lessen die georganiseerd wordt door Zuid Doet Samen in Ons Honk. Laagdrempelig en erg gezellig!

Zitdans, goed voor lichaam en geest!

Deze middagen zitdans worden begeleid door Mascha Kreugel, een gepassioneerde docent zitdans. Zitdans is zittend op een stoel bewegen op prachtige wereldmuziek. Vlotte en langzame dansen wisselen elkaar dan af. Het houdt lichaam en geest soepel en het is vooral erg gezellig om te doen! Ook samen nog even bijpraten tijdens een pauze met koffie of thee hoort erbij. Stoeldans is voor iedereen leuk, maar bij uitstek ook geschikt voor mensen die minder mobiel zijn en bijvoorbeeld niet staand kunnen dansen.

De lessen worden gehouden op 4 mei, 18 mei, 1 juni, 15 juni & 29 juni. Kosten zijn €2 per keer. Ons Honk is open om 13:30. Om 14:00 begint de les, die ongeveer een uur duurt. In de pauze is er koffie en thee. Meer informatie is verkrijgbaar via: 055 – 3125076 of [email protected]

U vind Ons Honk aan de Sperwerlaan 18

Reacties