Wildkijken vanuit een VIP tribune op een betoverende plek

Foto: Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer nodigt u uit om een onvergetelijke avond mee te maken door wild te komen kijken. U bezoekt het Natuurtheater, gelegen in het vrije leefgebied voor grote hoefdieren op de Midden-Veluwe in de nabijheid van Ugchelen- Hoenderloo, zonder hekken of rasters.

Wildkijken met de gids

Het Natuurtheater is een sfeervolle wildkansel van waaruit het wild goed te observeren valt. Het gebouw staat in een rustig en wat afgelegen terreingedeelte. Wilde zwijnen, herten en reeën houden zich hier veel op. Het verloop van iedere wildkijkavond verschilt. Juist dat maakt het kijken naar wild zo spannend en verrassend.

Op de voorafgaande wandeling naar het Natuurtheater attendeert de begeleidende Staatsbosbeheer-gids op diersporen en interessante natuurverschijnselen. De wandeling terug naar de parkeerplaats gaat door het dan al bijna duistere bos. Een moment dat nogal eens een wild zwijn het pad overschiet….

Kosten, vertrekplaats en aanmelden

Vertrek: vanaf parkeerplaats Waterberg aan de Otterloseweg (N304, van Ugchelen naar Hoenderloo tussen hectometerpaaltjes 20,1 en 20,2).

De vertrektijd verschilt gedurende het excursieseizoen.

Kosten: deelname volwassenen € 14,95, kinderen 8 tot 12 jaar € 12,95, inclusief koffie/thee/limonade.

Aanmelden noodzakelijk via: www.staatsbosbeheer.nl/natuurtheaterveluwe

 

 

Reacties

Cookieinstellingen