Cultureel Café verhuist naar Gigant

Foto: Pixabay

Cultureel Café Apeldoorn is bij velen bekend vanwege de immer geslaagde avondjes geboden amateurkunst- en cultuur. Het Cultureel Café Apeldoorn kent al jaren een grote groep fans die zich steeds opnieuw komen laten verrassen door parels van kunnen en talent op uiteenlopend gebied.

Het initiatief, ooit begonnen in restaurant ‘Le Philosophe’, bestaat nu 40 jaar waarbij het de laatste jaren werd gehouden in Theater en Congrescentrum Orpheus. De voorstellingen in Orpheus zijn gestopt om verder te gaan in Poppodium en Filmtheater Gigant.

De vrijwilligers van het Cultureel Café onder leiding van voorzitter Marion Wiering, kijken met voldoening en plezier terug op een jarenlange samenwerking en hulp maar kijken ook uit naar de komende voorstellingen in het nieuwe onderkomen, de theaterzaal in Gigant.

Voor het volgend seizoen staan de volgende Cultureel Cafés gepland op:

  • Dinsdag 6 september 2016
  • Woensdag 19 oktober 2016 Kinder Cultureel Café Let op: aanvang 15:00 uur
  • Woensdag 30 november 2016
  • Donderdag 9 februari 2017
  • Maandag 10 april 2017

Met uitzondering van het Kinder Cultureel Café beginnen alle avonden om 20:00 uur! De voorstellingen vinden met ingang van het nieuwe seizoen plaats in de theaterzaal van Gigant aan de Nieuwstraat 377 Apeldoorn.

Het Cultureel Café is gratis. De zaal biedt plaats aan 170 personen. Vanaf 4 weken voor de voorstelling kunt u voor maximaal 3 personen kaarten afhalen aan de balie van Gigant.

Beschikt u over een (cultureel) talent dat u met anderen wilt delen? Aanmelden kan via [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen