Figuranten gezocht voor: ‘Het Verhaal Gaat’

Foto: Coen Eigenraam

Coen Eigenraam is een jongeman, opgegroeid in Apeldoorn, die dit jaar afstudeert aan de Avans Hogeschool St. Joost in Breda. Hij regisseert de film: ‘Het Verhaal Gaat’. Coen is een veelbelovend talent en won met zijn eigen unieke stijl reeds een startbijdrage bij Brabantse Beauties.

‘Het Verhaal Gaat’, de film

 

‘Het Verhaal Gaat’ is een kunstzinnig filmproject dat grootse thema’s aanpakt, zoals vergankelijkheid en de reden van ons bestaan. Dit wordt op een bijzondere manier verteld door middel van een Vlaamse voice-over die de kijker meeneemt in een waar filmspektakel. Een fanfare in een donker bos voorziet de wereld in deze film van muziek, maar bepaalt tegelijkertijd daarmee ook over leven en dood. We volgen een familie die rijk is geworden door de ontdekking van de lucifer, en hierdoor alle concurrent-fabrikanten van de ‘tondeldoos’ (voorloper van de lucifer) buiten spel heeft gezet. In rap tempo leren we de verschillende generaties van deze familie Vos kennen- tot de laatste zoon aan toe.

Figuranten

De opnamen van de film worden gemaakt in de omgeving van Apeldoorn. Aanstaande vrijdag is dat in Radio Kootwijk. Er wordt nog gezocht naar mensen die het leuk vinden om in de film mee te spelen. Van mensen die willen meedoen wordt verwacht dat zij meelopen in een absurdistische begrafenisstoet die door het landschap van Radio Kootwijk loopt. Geïnteresseerde mannen en vrouwen van alle leeftijden, afkomstig uit de buurt van Apeldoorn/ Radio Kootwijk EN aanstaande vrijdag 6 mei beschikbaar van 14:00 tot 18:30 uur kunnen een foto met naam en leeftijd mailen naar: [email protected].

Crowdfunding

Bent u niet in de gelegenheid mee te spelen maar wilt u wel de totstandkoming van deze (afstudeer)film van Coen Eigenraam steunen, dan kunt u dat doen door een donatie te leveren via deze pagina! Als tegenprestatie kunt u denken aan een exclusieve online voorpremière of een dvd of poster van de film!

Aan ‘Het Verhaal Gaat’ werken veel studenten van de Nederlandse Filmacademie mee. De producers zijn Eva Verweij en Loes Komen.

Het project is verbonden aan Omroep Brabant, dit betekent dat de film op televisie zal worden uitgezonden. Door de film naar vele (inter)nationale korte filmfestivals op te sturen hoopt men een groot publiek te bereiken.

Reacties

Cookieinstellingen