Laan van de Leeuw tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer

Foto: pixabay

Tussen half mei en eind juli is de Laan van de Leeuw in Zuidbroek wegens werkzaamheden tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. De straat wordt definitief ingericht en er wordt een overgang gemaakt, vergelijkbaar met de overgang tussen het bedrijvenpark en de woonwijk in de Laan van de Charleston. Tijdens de werkzaamheden worden drempels, fiets- en voetpaden aangelegd. Ook zijn er asfalteringswerkzaamheden.

Tijdelijk afgesloten

De Laan van de Leeuw is tussen het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord en de woonwijk Zuidbroek tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Gedurende de werkzaamheden worden omleidingsroutes aangegeven. Bedrijvenpark Apeldoorn Noord is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

Verfraaiing omgeving

Ook in andere delen van Zuidbroek zijn werkzaamheden. Ten noorden van de Laan van de Leeuw en Korrelhoed wordt het park rondom de nieuwe school definitief ingericht met wadi’s, fietspaden, speeltoestellen en groen. Het Oranjetipje en de Korrelhoed krijgen een definitieve bestrating.

Straatinrichting

Bij de Distelvlinderlaan, Tangostraat en Rumbastraat worden trottoirs, inritten en verkeersdrempels aangelegd. Daarnaast staan er in Zuidbroek voor 2016 nog aanbrengen van verlichting, planten van bomen en inzaaien van gras op de planning.

Reacties

Cookieinstellingen