Springtime en Brapop brengen het Zuiderpark in beweging!

De lange termijn verwachting laten een positief weerbeeld zien voor de dagen dat Springtime en Brapop neerstrijken in het Zuiderpark in Apeldoorn. Maar eigenlijk kan dit ook niet anders met geweldige artiesten op het podium en gezelligheid en activiteiten in het Zuiderpark.

Multiculti festival

Op 14 mei opent Springtime om 13:00 uur twee dagen feest in het zuiderpark. Op het Multi culturele festival is ruimte voor een brede braderie, een ballonkunstenaar, kinderplein, diverse danceacts en optredens van onder meer Colorwave, Aphrodea, Joyce Rising en als afsluiting Meneer van Zanten. Rond de klok van 19:30 uur geeft Springtime het stokje door aan Brapop.

Brapop

De avond van Brapop staat traditie getrouw in het teken van een goede sfeer dankzij een keur aan artiesten. Dit jaar is gekozen voor het thema Brapop Zingt Hazes. Onder meer Martijn Joostema, Zanger Maico, Ramon Soer en Hanssie Carras zullen hier voor gaan zorgen op een hopelijk mooie zwoele lenteavond welke om middernacht eindigt.

Activiteiten

Op 15 mei doet Brapop wederom zijn naam eer aan. Naast een braderie met een gevarieerd aanbod, het beroemde en beruchte kratjes stapelen en een kinderplein zal er op het podium ook het nodige vertier zijn. Denk hierbij aan optredens van Back to the future band, Zanger William en Sidney Bisschoff. De organisatie is bijzonder trots om te kunnen melden dat ze de Stoopjes hebben kunnen vastleggen. Meer dan een miljoen mensen hebben recent kunnen geniet van hun auditie bij Hollands Got Talent op RTL4 en nu heeft Apeldoorn de eer om deze bekende youtube helden live op het podium in het Zuiderpark te bewonderen.

Geslaagde editie

Brapop opent op 1ste pinksterdag 15 mei om 11 uur de deuren om rond de klok van 19:00 uur hopelijk terug te kunnen kijken op weer een geslaagde editie. Alle informatie over Springtime en Brapop is ook nog eens terug te lezen op de website www.brapop.nl

 

Reacties

Cookieinstellingen