The Nature Game: niet op de bank maar het bos in met je tablet

Foto: Marieke van Doorn

Met de overvloed aan computers, tablets, smartphones en games spelen kinderen tegenwoordig steeds meer binnen. Buiten spelen en leren in de natuur is echter van grote waarde voor hun ontwikkeling. Daarom is er nu The Nature Game: een avontuurlijke natuurbeleving, die van de natuur een ontdekkingsreis maakt en op een interactieve manier het verhaal van het landschap vertelt.

The Nature Game

The Nature Game is een avontuur voor kinderen en hun ouders. Met een iPad worden zij op een uitdagende, educatieve en mysterieuze manier door de natuur geleid. De game speelt zich af in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Door middel van spellen en filmpjes wordt kennis gemaakt met het echtpaar Kröller-Müller (stichters van het Park), de geschiedenis van het Park en de planten en dieren die er leven.

Deze middag bijten de kinderen van de Heijenoordschool uit Arnhem het spits af en trekken met de game het park in om het Mysterie van het Nooit Gebouwde Museum te ontrafelen!

The Nature Game is ontwikkeld door Marieke van Doorn van Doornroos imagineers met Game Design van de makers van Lost in Time. Wil je het spel bekijken? Klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen