De succesverhalen van duurzaam zorgvastgoed

Op 14, 16, 21 en 23 juni 2016 organiseert Duurzaam Gebouwd op diverse locaties in Nederland een seminarreeks Zorgvastgoed. Directieleden, facilitair managers en technisch beheerders van zorginstellingen, corporaties en gemeenten krijgen tijdens deze geheel onafhankelijk samengestelde seminars inzicht in het verduurzamen van zorgvastgoed.

Duurzaam, aanpak en toepassen

Wilt u uw zorgvastgoed verduurzamen, maar twijfelt u over de juiste aanpak en bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? U krijgt diverse praktijkvoorbeelden van renovatie- en nieuwbouwprojecten uit de zorgsector voorgeschoteld, waarbij cliëntcomfort en beleving centraal staan. Denk hierbij aan o.a. het Imaging Center VUmc in Amsterdam, de Chemotuin Tergooi in Hilversum, een hybride transformatieconcept voor verzorgingshuizen in Haaglanden en het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht. Wat zijn de successen & lessons learned van deze cases, en hoe kunt u deze in uw werk toepassen? Laat u inspireren door diverse sprekers.

Slim financieren

In het programma komen onderwerpen als levensloopbestendigheid, de scheiding tussen zorg en wonen en gezondheid, flexibiliteit en comfort van gebouwen aan bod. Ook krijgt u inzicht in hoe u (ver)nieuwbouw slim kunt financieren en hoe uw bouwinvestering zich op den duur terugverdient. Daarnaast kunt u gelijkgestemden ontmoeten of met sprekers sparren tijdens de lunch.

Interesse? Schrijf u dan direct gratis in via dit inschrijfformulier voor een seminar in uw regio. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt tot maximaal 80 deelnemers per seminar.

Reacties

Cookieinstellingen