Dance Party voor KiKa met DJ Special-Jay bij De Boerderij

Foto: Abel Pronger

Op 18 juni organiseert De Boerderij in samenwerking met DJ Special-Jay een Dance Party waarvan de opbrengst voor KiKa is!

Dance Party voor KiKa

Jurre, zoals DJ Special-Jay in het dagelijkse leven heet, is een opkomend dj-talent die zeker niet onder doet voor zijn oudere collega’s! Jurre weet uit ervaring hoe het is als een familielid kanker heeft en daaraan overlijdt. Het idee dat kinderen ook kanker kunnen krijgen is voor hem een drijfveer om op deze manier een steentje bij te dragen aan het doel van KiKa: de genezingskans van kinderkanker in 2025 naar 95% brengen. In Nederland krijgen elk jaar ruim 500 kinderen te maken met kinderkanker. Op dit moment overlijdt nog 25 % procent van de kinderen met kanker. Om het doel te halen is geld nodig voor onderzoek zodat bestaande behandelingen kunnen worden verbeterd, nieuwe behandelingen kunnen worden ontwikkeld en ook de kwaliteit van leven voor iedereen verbeterd wordt!

Feestavond

DJ Special-Jay nodigt jullie uit voor een goed verzorgd, gezellig avondje uit zoals je dat van De Boerderij gewend bent! Hij draait die avond Deephouse dansmuziek. Terwijl jij die avond uit je dak gaat is de opbrengst van de entree voor KiKa en van elk verkocht drankje gaat ook 20 cent naar KiKa! Voor de entree betaal je € 2,50.

Sponsoren

Niet alleen Jurre laat zich van zijn goede kant zien en horen maar ook de volgende bedrijven dragen door te sponsoren of te doneren bij aan het doel van KiKa:

H&H Events zorgt voor een professionele lichtshow, United DJ school, schoonheidssalon La Cura, Hoveniersbedrijf de Woudhof, MK Restyle en VHairstyle!

‘Kanjers van kinderen’

Op RTL 4 is vanaf zondag 22 mei, tussen 21:00 uur en 22.30 uur het 3-delige programma: ‘Kanjers van Kinderen: Hun Strijd Tegen Kanker’ te zien. Dit programma wordt gepresenteerd door Nance Coolen. Meer over dit programma vindt u hier!

Waar en wanneer?

De Boerderij, Tullekensmolenweg 22a Beekbergen

18 juni vanaf 19:30 uur

entree: € 2,50

 

Reacties

Cookieinstellingen