My black doll, poppen met een kleurtje

Door met een pop te spelen imiteert en identificeert een kind zich met zijn omgeving. Het traint zijn sociale vaardigheden en creativiteit. We leven in een multiculturele samenleving en dat brengt nu eenmaal verschillende huidskleurtjes in onze directe omgeving. Wie een pop met een kleurtje wil aanschaffen moet echter behoorlijk veel moeite doen! Aan deze zoektocht maakt de webshop My Black Doll een eind!

My Black Doll 

My Black Doll, (in 2016 verandert dit in: My Brown Doll,) levert poppen met tintjes, bijpassende haarstijlen zoals fro’s en curls maar ook bijvoorbeeld leuke shirts met grappige teksten of rammelaars! Heeft u speciale wensen? Er worden ook poppen op verzoek gemaakt! Mailen om te informeren naar de mogelijkheden kan naar dit adres: [email protected]  

Deze webshop met Apeldoornse roots, vindt u hier! Een indruk van de mogelijkheden vindt u hier!

Poppen zijn belangrijk maar waarom eigenlijk?

Wie thuis opgroeit in een gezin met een donkerder huidskleur wil ook graag een afspiegeling van dat kleurtje op zijn pop zien! Het past in de natuurlijke omgeving van het kind. Het kind moet zich kunnen identificeren met een pop dat het heeft gekregen. De pop moet een herkenningspunt uit de leefwereld van het kind zijn. Voor kleine kinderen waarvan de belevingswereld zich grotendeels thuis afspeelt is het daarom van belang een pop met een zelfde huidskleurtje te hebben. 

Reacties