Grondplaatsen verkoop voor de kofferbakverkoop Kanaal bijna van start!

Foto: pixabay

De tijd vliegt voorbij, op 9 juli beginnen de basisschoolvakanties alweer maar ook de kofferbakverkopen langs het Kanaal! Voor velen in de zomer een wekelijks uitje! Op alle zaterdagen in juli en augustus staan lange rijen kramen aan weerszijden van de weg te wachten op kijkers en vooral: kopers!

Grondplaatsen verkoop

De verkopers kunnen via internet per 1 juni grondplaatsen kopen voor de kofferbakverkopen editie 2016 langs het Apeldoorns-Kanaal.

De organisatie is in handen van de stichting W.H.O.E. die de netto opbrengst gebruikt om vrachtwagens met hulpgoederen naar Oost-Europa te laten rijden. Er zijn per zaterdag 250 plaatsen te vergeven aan de kant van De Maten.

Nieuw sorteercentrum Stichting WHOE

Vanaf 7 juni zijn er ook elke dinsdagmiddag tussen 13.30 – 16.00 uur grondplaatsen te koop bij het nieuwe sorteercentrum van de stichting WHOE aan de Prinsenweide 14. Voor informatie, prijzen en reserveren: kijk hier! In 2015 waren alle zaterdagen alle plaatsen uitverkocht en grepen vele verkopers naast een grondplaats, dus wees er snel bij!

10.000 bezoekers

De catering is wat uitgebreid en er zijn meer mogelijkheden om even uit te rusten. Ook wordt er voor het eerst in Apeldoorn gebruik gemaakt van nieuwe 1-persoons plaszuiltjes. Er mogen geen nieuwe goederen en/of partijhandel verkocht worden!

Nieuw dit jaar:

Op zaterdag 20 augustus zal de stichting WHOE ook een KINDERKLEEDJESMARKT organiseren tijdens en i.s.m. het evenement ‘Fiets em erin‘. Dit gaat gebeuren tegenover flat ‘het Potlood’ langs het Apeldoorn-Kanaal.

Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor het kopen van een grondplaats à € 5,00 per stuk, elke dinsdagmiddag tussen 13.30 – 16.00 uur bij het sorteercentrum van de stichting terecht aan de Prinsenweide 14.

Alles uitgebreid en rustig nalezen kan hier!

Reacties

Cookieinstellingen