Nu ook op donderdag inloopochtend in Ons Honk!

Foto: Zuid Doet Samen

Al sinds Zuid Doet Samen een jaar geleden startte met inloopochtenden op dinsdag en woensdag in buurthuis Ons Honk, waren deze een groot succes. Veel mensen komen langs voor een praatje, een potje kaarten of klaverjassen, een kopje koffie, een spelletje of gewoon wat gezelligheid.

Uitbreiding inloopochtend wegens groot succes

Vanwege dit succes opent Zuid Doet Samen vanaf morgen 2 juni ook op donderdagochtend de deuren van Ons Honk. Dat betekent dat u van dinsdag tot en met donderdag van harte welkom bent vanaf 9:30 uur. Op dinsdag kunt u aansluitend op de inloopochtend mee lunchen (€2,50) en op woensdag een warme maaltijd nuttigen (€4,00). Voor de warme maaltijd op woensdag kunt u zich opgeven tot dinsdag 10 uur. Dit in verband met het doen van boodschappen. Op donderdag is Ons Honk open tot 12:00 uur.

Laat u informeren, inspireren en motiveren!

Ook op donderdag is er volop gezelligheid in Ons Honk en kunt u samen kletsen, spelletjes doen etc. Maar ook als u het leuk vindt om samen creatief bezig te zijn, is dat mogelijk. Bijvoorbeeld kaarten maken, knutselen, schilderen of tekenen. Vrijwilligster Herma van Zuid Doet Samen is een wandelende encyclopedie op dit gebied en inspireert u graag.

Alles op een rijtje

U bent welkom op de Sperwerlaan 18, van 9.30 uur tot 12 uur voor alles tussen een praatje en zomaar wat gezelligheid!

De deuren staan open op dinsdag- woensdag- en donderdagochtend vanaf 9.30 uur!

 

Reacties