Politieke Markt van 2 juni 2016

Foto: Esther Dekker

De Politieke Markt van vanavond kent een drukke, uitgebreide agenda! U bent van harte welkom om presentaties, besprekingen, verslagen, het aanbieden van zienswijzen enzovoorts, bij te wonen.

Programma Politieke Markt

Op het programma staan onder andere:

  • De oprichting van stichting Veilig Thuis Noord Oost Gelderland
  • De jaarmonitor Sociaal Domein 2015
  • Pilot projecten Ondernemersfonds
  • Meerjarenbegroting 2017-2020 Felua-groep 3
  • Ontwerpjaarverslag 2015 Stichting Leerplein

Meer onderwerpen en meer over de onderwerpen kunt u hier terugvinden. Uitleg over het dashboard vindt u hier.

Door op de paperclip te klikken achter het onderwerp van uw interesse komt een pop-up te voorschijn met alle correspondentie, stukken en informatie. Deze informatie is openbaar. De stukken blijven ook beschikbaar, u kunt bladeren door het systeem en alsnog oudere stukken inzien van onderwerpen van uw keuze.

Meepraten, u heeft inspreekrecht

Meepraten kan ook, daar zijn wel regels voor. Deze kunt u hier lezen. Twijfelt u of u het recht heeft op inspreken dan kunt u dat van te voren navragen op het stadhuis via 14 055, mailen kan natuurlijk ook: [email protected] Als u gebruik heeft gemaakt van uw inspreekrecht krijgt u daarna niet nog meer spreektijd! Wat u wilt zeggen moet u dus echt in de u toegewezen spreektijd doen!

Live meekijken op uw pc

U kunt, als u niet op het stadhuis wilt of kunt komen, met een aantal onderwerpen live meekijken op uw pc. Dat kan hier. U ziet niet alles, er wordt een selectie gemaakt van de uit te zenden onderwerpen. De opnamen van eerdere politieke markten kunt u ook terugkijken, blader daarvoor weer terug in het systeem.

De bijeenkomsten vinden plaats verspreid over meerdere zalen. Voor de raadszaal staat een zuil waar u een papieren versie van het programma kunt halen, ook staat er op aangegeven wat waar plaatsvindt.  Bij de deur van elke zaal hangt een bord met de naam van de zaal.

Plenaire raadsvergadering

Om 20.00 uur, na de koffie in de hal, begint de ‘plenaire raadsvergadering’, hierbij moeten alle betrokken personen aanwezig zijn. U mag de vergadering op de publieke tribune volgen. Er is geen inspraak mogelijk, u zit er bij als toehoorder!

De bijeenkomsten zijn vanaf 19.00 uur bij te wonen!

Reacties

Cookieinstellingen