Keymusic breidt uit, nu ook in Apeldoorn

Foto: Keymusic Nineve

De muziekketen Keymusic is bezig aan een flinke uitbreidingsslag. Na nieuwe winkels in Amsterdam en Brussel, eerder dit jaar, is het nu de beurt aan Ninove en Apeldoorn. Hiermee laat Keymusic zien dat het naast een succesvolle webshop waarde hecht aan fysieke winkels waar klanten terecht kunnen voor advies en voor het uitproberen van hun nieuwe instrument.

In Amsterdam is Keymusic te vinden in het pand van muzikantencentrum Q-factory, dat naast oefenruimtes, studio’s en muziekscholen nu ook voorziet in een winkel voor muziekinstrumenten. In Brussel was Keymusic al aanwezig met een winkel op de Zuidstraat, maar door op loopafstand van de eerste nog een tweede winkel te openen is er veel meer ruimte beschikbaar gekomen voor het tentoonstellen van bijvoorbeeld elektrische piano’s en allerlei studio-materialen. De nieuwe winkel in Ninove is pas enkele weken open, en was voorheen bekend als Music Street. De sfeer van het pand en de enthousiaste toewijding en kundigheid van het personeel wordt nu gecombineerd met het grote assortiment en de uitgebreide service van een succesvolle keten.

Keymusic in Apeldoorn

Na gevestigde winkels in Vlaanderen en de Nederlandse randstad is de keuze voor Apeldoorn voor Keymusic enigszins buiten de comfortzone. Toch voelt het ook als thuiskomen, omdat het vroegere Feedback, dat enige jaren geleden door Keymusic overgenomen werd, ook al in Apeldoorn een winkel had. De opening van deze nieuwe winkel in de binnenstad van Apeldoorn zal samenvallen met de Summerfair die op 18 juni gehouden wordt in de Asselsestraat.

Clicks & Bricks

De focus van KEYMUSIC ligt op de combinatie van een webshop en inmiddels achttien fysieke winkels. Gedelegeerd bestuurder Francky Dedeyne: “Juist in de tijd van webshops en internetaankopen vinden we onze muziekwinkels extra belangrijk. Via een webshop kun je een instrument niet uitproberen en is een goede vergelijking onmogelijk. Daarom hebben we het grote assortiment van de webshop ook in onze fysieke winkels.”

Een muziekwinkel in de buurt is niet alleen fijn voor het proberen en vergelijken van instrumenten. De klanten kunnen er ook terecht voor het afhalen van hun internetbestellingen, technische service voor hun instrumenten en deskundig advies van het personeel.

Keymusic maakt onderscheid tussen drie soorten winkels. De Experience store is de grootste variant, bijzonder grote winkels met een breed en soms exclusief aanbod. De experience stores vinden we in Sint-Niklaas en Rotterdam. De meeste andere winkels zijn City Stores: goed bereikbare stadswinkels met lokale accenten in het assortiment. De kleinste variant is de Express Store, die we vinden in Amsterdam, Brugge, Leuven en nu in Ninove. Deze compacte winkels hebben een uitgebalanceerde selectie populaire producten op voorraad, maar klanten kunnen er altijd terecht om, na reservering, een product naar keuze uit te proberen of hun internetbestelling af te halen.

Contactgegevens en openingstijden:

Keymusic vindt u vanaf 18 juni aan de Asselsestraat 61.

De winkel is bereikbaar via telnr: 055 201 4102

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Donderdag
10:00 – 21:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur

De website vindt u hier. De laatste nieuwtjes kunt u lezen op facebook.

 

Reacties