JIP maakt vuist tegen loverboys

Foto: JIP Apeldoorn

Het Jip maakt een vuist tegen loverboys en laat dat aanstaande vrijdag 17 juni zien en horen in Gigant!

Vuist tegen loverboys

Een loverboy, wat doet zo iemand? Door met je gevoelens te spelen en jou emotioneel van hem afhankelijk te maken, door je te isoleren van je familie en vrienden probeert een loverboy niets anders dan je in de prostitutie, of andere illegale handel te krijgen. Waar jij denkt het onderwerp van zijn liefde te zijn ben je niets anders dan het product waarmee hij of zij snel geld wil gaan verdienen. Niet meer, niet minder.

Bij een andere methode: gebruiken van chantage en geweld, is het veel duidelijker wat de bedoeling van zo’n persoon is! Al deze praktijken hebben ongeacht de manier waarop je bewerkt wordt helemaal niets met liefde te maken!

Het meldpunt voor loverboys is dag en nacht geopend. Je kunt ze bellen op

0900 500 70 70 om een melding te doen, hulp te vragen of informatie te vinden.

Andere, goede betrouwbare sites zijn:

http://www.seksueelgeweld.nl/

http://www.bewareofloverboys.nl/

http://www.lover-boy.nl/

http://www.lover-boy.nl/politie

JIP voor informatie en hulp

Bij het JIP kan je hier informatie over krijgen en kunnen ze je verder helpen omdat het JIP in Apeldoorn de organisatie is die bijvoorbeeld de voorlichting en de gastlessen op school geeft en ook de trainingen voor professionals verzorgt.

Aanstaande vrijdag gaan om 19.30 uur de deuren van Gigant open voor de presentatie van de cd en de optredens van Arthur, Bahadir, Baldwin, Carlos, Demo, Denise, Denkwijze, DLN, Double M, Excellentie, Franklin, Ickky!

Wil jij vrijdagavond ook laten horen dat je tegen loverboys bent? Dat kan! Heb je een gedicht, wil je rappen of zingen? Neem dan contact op met het Jip via 088 784 6222

De entree is gratis! Tussen de 12 – 27 jaar ben je welkom. Er wordt geen alcohol geschonken, en uiterlijk om 21.30 uur is de avond afgelopen!

Reacties

Cookieinstellingen