Zomerfeest op de Imme: klein, fijn en muzikaal

Foto: Prokino

Kinderdagverblijf de Imme Osseveld-Zuidbroek organiseert op zaterdag 25 juni van 10.00-12.00 uur voor jonge kinderen en hun ouders een muzikaal zomerfeest.

Zomerfeest op de Imme!

Zowel kinderen als ouders uit de buurt worden uitgenodigd om hun muziekinstrumenten mee  te nemen. Wij hebben muziekdocent Annika Meinsma uitgenodigd om voor kinderen een muziekworkshop te organiseren. Muziek én vooral plezier is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Wij willen aan de buurt laten zien waar wij als kinderopvangorganisatie voor staan. Goede, veilige maar vooral ook gezellige kinderopvang.

Naast het muzikale gedeelte is er ook een kleedjesmarkt en worden kinderen geschminkt. Als klap op de vuurpijl komt IJs van Co, de beroemde ijszaak uit Hoenderloo bij ons langs.( niet alleen langs hoor!)

Komt dat zien! Komt meedoen! En komt dat proeven!

De Imme; goede,veilige en gezellige kinderopvang

Kinderdagverblijf Imme Osseveld –Zuidbroek ligt aan de Deventerstraat/hoek tussen de Eiken. Liesbeth Mulder is locatieleider van de Imme, zij zegt: “Wij zijn voorstander van kleinschalige kinderopvang voor kinderen van nul tot vier jaar. Ook kinderen die wat extra zorgondersteuning nodig hebben, zijn bij ons van harte welkom. Passende kinderopvang noemen we dat”

De Imme bestaat  in Apeldoorn al 30 jaar met drie locaties. Veel ouders waarderen onze medewerkers die al lang bij ons werken. Continuïteit is een groot goed in de kinderopvang.”

Reacties

Cookieinstellingen