Geniet & Ontmoet Schoorsteengeluk

Foto: Stichting Schoorsteengeluk

Op zaterdag 2 juli 2016 organiseert Stichting Schoorsteengeluk een Fancy Fair onder de naam ‘Geniet & Ontmoet Schoorsteengeluk’.

Van 12.00 – 18.00 uur kan iedereen in de middenberm van de Koning Lodewijklaan 6 in Apeldoorn genieten van leuke activiteiten, lekker eten en ondertussen kennis maken met Stichting Schoorsteengeluk. De opbrengst van deze middag komt geheel ten goede aan het werk van de stichting.

Schoorsteengeluk nu al in de middenberm met tal van activiteiten!

Er is van alles te doen: een springkussen, sumoworstelen, een (water)spelletjesparcours voor kinderen, schminken, muffins versieren en er komt een fotograaf met een mobiele studio. Lekker eten kan bij de poffertjeskraam en de BBQ met broodjes hamburger en natuurlijk is er koffie, thee en limonade. Ook is er een kraam waar je home made lekkernijen en cadeautjes kunt kopen. En er wordt nog gewerkt aan meer leuke activiteiten.

Sinterklaas wil er straks voor iedereen zijn

Stichting Schoorsteengeluk is een Apeldoorns initiatief dat gestart is in 2015. Marjolein Verschut en Marieke Luttikhuizen zijn de initiatiefnemers van de stichting en inmiddels allebei bestuurslid, samen met Renske van der Meulen. Schoorsteengeluk wil dat alle kinderen het sinterklaasfeest kunnen vieren en ervaren. Daarom organiseert Schoorsteengeluk elk jaar het sinterklaasfeest voor 75 – 100 kinderen uit Apeldoorn die onder de armoedegrens leven. Zij krijgen een compleet feest aangeboden met drinken, veel lekkers, muziek en gezelligheid. Uiteraard komen de Sint en zijn pieten voor elk kind een zak vol cadeautjes brengen, zodat de kinderen thuis met het gezin pakjesavond kunnen vieren. Alles wat samenhangt met dit feest wordt gesponsord en gedoneerd door particulieren en bedrijven.

Reacties

Cookieinstellingen