Recreatieondernemers Hoenderloo en Staatsbosbeheer openen samen Kabouterpad op Schenkenshul

Je hoeft geen kind te zijn om in kabouters te geloven. Ook de boswachters van Staatsbosbeheer ontdekken regelmatig sporen in het bos waarvan ze vermoeden dat ze van kabouters zijn. Maar ze weten het niet zeker. Daarom hebben de recreatieondernemers in Hoenderloo samen met Staatsbosbeheer een nieuw kabouterpad geopend op Schenkenshul in Hoenderloo.

Kabouterpad

De officiële opening van het kabouterpad is op dinsdag 12 juli om 14:30.  De opening vindt plaats aan de Krimweg tegenover Bungalowpark Hoenderloo, kinderen zijn welkom vanaf 14:00.

Speuren naar kaboutersporen

Het kabouterpad op Schenkenshul in Hoenderloo is een paaltjesroute voor kinderen van 3 t/m 7 jaar want die maken de grootste kans om kabouters te spotten. Vermomd met rode muts en rode wangen volgen de kleuterkabouters de gekleurde kabouterpaaltjes en doen daarbij de zes kabouteropdrachten. De opdrachten zijn in elk seizoen anders!

Het Kabouterpad kan je starten bij de volgende recreatieparken;  Bungalowpark Hoenderloo, Camping De Pampel, Camping ’t Schinkel, Recreatiepark ’t Veluws Hof,  Ben’s dream de Rimboe en Landal Miggelenberg. Deelname kost € 5,- per kind.  Dit is inclusief een koekje, sapje en een verrassing. Reserveren is niet nodig. Voor meer informatie:

http://www.staatsbosbeheer.nl/kabouterpad

Reacties