Inschrijving Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn verlengd!

Foto: Dag van de Duurzaamheid

Vrijdag 7 oktober a.s. vindt alweer de derde editie van de Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn plaats. Het thema van dit jaar staat in het teken van biomimicry, oftewel wat wij mensen kunnen leren van dieren. Het belooft net als voorgaande jaren wederom een duurzaam, sfeervol en leerzaam spektakel te worden!

Week van de duurzaamheid

Naast deze jaarlijkse manifestatie heeft Apeldoorn dit jaar een Week van de Duurzaamheid. De aftrap is op dierendag (4 oktober) en de week wordt afgesloten op de landelijke Dag van de Duurzaamheid (10 oktober). Diverse organisaties en instanties verzorgen inspirerende en verrassende activiteiten in Apeldoorn. Bijvoorbeeld het vertonen van films, het organiseren van conferenties, het geven van een unieke blik achter de schermen, het verzorgen van speciale lesprogramma’s, workshops en nog veel meer.

Het onderwerp duurzaamheid krijgt hiermee een steeds prominentere rol in onze gemeenschap!

Aanmelden is nog mogelijk!

De uiterste inschrijfdatum voor deelname is verlengd tot en met vrijdag 15 juli a.s. Dus wilt u als ondernemer of organisatie alsnog graag deelnemen aan de manifestatie op vrijdag 7 oktober a.s., meldt u zich dan aan via [email protected]. Wilt u zelf een duurzame activiteit organiseren in de week van 4 tot en met 10 oktober? Ook dat kunt u nog melden tot en met 15 juli! Wij nemen uw activiteit mee in de overkoepelende pr.

Meer informatie over de Dag van de Duurzaamheid en Week van de Duurzaamheid kunt u vinden op

www.duurzaam-apeldoorn.nl en www.facebook.com/DuurzaamApeldoorn.nl.

Reacties

Cookieinstellingen