Atletiekspektakel in centrum Apeldoorn

Foto: Pole Vault Meeting Apeldoorn

Het zal een vreemde gewaarwording zijn als Eelco Sintnicolaas op 24 juli met een hoogte van meer dan 5 meter over het Raadhuisplein vliegt.

Atletiekspektakel

Terwijl de mensen op het terras genieten maakt de Olympiër samen met andere atleten spectaculaire sprongen. Het is de eerste editie van Pole Vault Meeting Apeldoorn. Een spectaculaire polstokhoogspringwedstrijd midden in de stad!

Tussen Amsterdam en Rio de Janeiro in

Apeldoorner en Nederlands & Europees kampioen Sintnicolaas maakt zich op voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Ook komt hij uit op de Europese Kampioenschappen in Amsterdam. Tussen deze twee wedstrijden in vindt het atletiekspektakel plaats in Apeldoorn. Een ideaal moment om de atleet uit te zwaaien richting Rio te genieten van spectaculaire sport

Over Eelco Sintnicolaas

Eelco Sintnicolaas is een Nederlandse atleet, gespecialiseerd in de meerkamp. Van jongs af aan is hij lid van atletiekvereniging AV’34. Sinds 2009 maakt de Apeldoorner deel uit van de wereldtop en strijdt in o.a. Moskou, Beijing, Barcelona en Tallinn om het eremateriaal. Nog altijd woont en traint hij in Apeldoorn.

Informatie

Datum: 24 juli 2016

Locatie: Raadhuisplen te Apeldoorn

Tijd: 12 uur

Toegang: gratis

Reacties