‘Huispianist’ opent Lumido 2016

Al wekenlang duiken er na het sluiten van het park Berg & Bos diverse mensen op die er voor zorgen dat alles voor Lumido tot in de puntjes geregeld is. Tot het opkomen van de zon zijn ze in de weer om ook dit jaar van Lumido weer tot een succes te maken.

‘Huispianist’ Jan Vayne

Inmiddels is dit de 5de editie onder leiding van Bernard ’t Jong en Joshua van de Vlag. Deze heren besloten in 2012 het licht en geluidspektakel rondom de bosvijver  nieuw leven in te blazen na het stoppen van Lumido in 2003. En vanaf het hernieuwde begin in 2012 is er een zekerheid welke bijna jaarlijks terug komt. “Jan Vayne is bijna ieder jaar aanwezig geweest op Lumido, zeker op de onze 5de editie mag onze ‘huispianist’ niet ontbreken” aldus Bernard.

Dit jaar zal Jan Vayne op donderdag 14 en vrijdag 15 juli aanwezig zijn om vanaf 22:00 uur de juiste sfeer neer te zetten.

Kortings- en toegangskaarten

“Als de bezoeker dit wil meemaken met korting dan mag een bezoekje aan de gamma, mediamarkt of  McDonald’ niet ontbreken. Hier krijg je namelijk exclusief een kortingsbon van 1 euro op de entreeprijs van Lumido” vermeld Joshua van de Vlag.

Uiteraard zijn de toegangskaarten ook gewoon aan de kassa en online via www.lumidoapeldoorn.nl te verkrijgen.

Overigens is er vanaf zaterdag 16 juli  een clown aanwezig  ter hoogte van het terras die iedere avond van 21:00 tot circa 21:30 ballonfiguren maakt voor de kleinste bezoekers van Lumido.

Reacties

Cookieinstellingen