Knipdag Stichting Haarwensen vandaag op camping De Pampel

Foto: pixabay

Vandaag staat Stichting Haarwensen op Camping de Pampel voor een Knipdag. Iedereen die zijn of haar lange haren wil doneren, wordt geknipt door een professioneel kappersteam en steunt daarmee gelijk het goede doel.

Er zijn niet alleen kappers aanwezig maar voor de hele familie zijn er volop activiteiten, waaronder schminken, workshops, animatie, een band en muziek. Bezoekers genieten van een lekker dagje uit en steunen daarmee gelijk het goede doel.

Goed voor jezelf maar ook voor een ander!

Waar: Camping de Pampel, Woeste Hoefweg 35  te Hoenderloo

Tijden: van 10.00 – 17.00 uur

Over Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

De stichting wil deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen zij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

BELANGRIJK: Lees voor je doneert de voorwaarden op de website om teleurstellingen te voorkomen!

Reacties

Cookieinstellingen