Komend weekend Pasar Malam in Dieren

Foto: Gert Janssen/Vidiphoto

Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus strijkt de Pasar Malam-karavaan neer in Sporthal Theothorne in Dieren. Alweer voor het 26ste jaar staan in de feestelijk aangeklede hal weer tal van stands met bijzondere artikelen uit Aziatische landen en dan vooral Indonesië.

Twee dagen kunnen de bezoekers wandelen in tropische sferen en genieten van de klanken, geuren en kleuren van de Gordel van Smaragd, onder het genot van mooie optredens meldt Rheden.nieuws.nl

Op de Pasar Malam in Dieren is van te alles zien en te koop. Onder meer sarongs, beelden, buddha’s, sieraden en kleding uit allerlei Aziatische landen. Daarnaast is er natuurlijk het lekkere Indisch eten, zoals saté kambing en tahu telor en lekkere tjendol en tropisch ijs.

Je kunt je er heerlijk laten masseren en voor mensen die een kijkje in de toekomst willen is er ook een populaire waarzegster.

In het theatergedeelte zijn er optredens van onder meer de zangers en entertainers Ben Heart, Hans Milané en Max Eastwind, maar ook van de damesgroep 3Times a Lady.

Bijzonder zijn wel de voorstellingen van het Indonesisch dansgezelschap Warna Semesta, die zowel traditionele als hedendaagse Indonesische dansen laten zien.

Verder zijn er optredens van de Hawaiiaans-Tahitiaanse dansgroep Orchidee en van de formaties Relight en Affinity.

De Pasar Malam is op zaterdag 6 augustus geopend van 12.00 tot 23.00 uur en op zondag 7 augustus van 12.00 tot 19.00 uur. Sporthal Theothorne, Callunaplein 77, 6951 CN Dieren. Entree: 7 euro, kinderen tot 6 jaar gratis, kinderen van 6-12 jaar en senioren: 5,00.

Meer info op www.pasaroostwest.nl.

Reacties

Cookieinstellingen