Breedtesport wordt beter sporten bij Pronami Skills

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen.Net als veel ouders zien we de laatste jaren dat het aantal bewegingsminuten van kinderen zowel thuis als op school afneemt.

Pronami Skills wil dit gat opvullen door ze een FUNdament te geven zodat ze met plezier gaan sporten en bewegen. We willen aan kinderen die een sport beoefenen of nog geen sport beoefenen iets toevoegen, waardoor ze zowel fysiek als mentaal weerbaarder worden en beter doordacht bewegen in hun sport. Dit bereiken we door technieken en inzichten vanuit meerdere sporten toe te passen.

Pronami Skills verzorgt trainingen aan kinderen van 6 tot 16 jaar.

De trainingen vinden plaats op de maandagen op het buitenterrein van de Apeldoornse Korfbal Club (AKC) Steeds Hooger. Sportpark Ordenbos 5 te Apeldoorn.

Groep 1: j/m t/m 9 jaar 17.00-18.00

Groep 2: j/m t/m 16 jaar 18.00-19.00

Pronami staat voor veelzijdig sporten en bewegen door kinderen.

Bij sportclubs ligt de nadruk vooral op de specifieke trainingen voor de eigen sport. Een voetballer traint vaak alleen met een bal en een judoka leert werpen en vallen. Algemene beweegvaardigheden zijn wenselijk om een specifieke sport voor een langer termijn goed uit te kunnen voeren. Met name de afwisseling zorgt dat je fris blijft in je hoofd en voorkomt eenzijdige belasting wat een gevaar vormt voor blessures.

Breedtesporten is bij ons Beter sporten

Wij, Tom en Binnie Willemsen zijn allebei Sportdocenten. Tom als talententrainer bij de Judo Bond Nederland en trainer fysieke en mentale vaardigheden aan de Politie Academie en Binnie als docent aan het CIOS Arnhem (Fitness & Health, Leefstijl Coach). We nemen een schat aan ervaring mee op het gebied van vorming en training geven aan kinderen. Wij vinden allebei dat veelzijdig sporten en bewegen goed is voor lichaam en geest. Tevens gaan wij aandacht besteden aan gezonde voeding en geven we advies over een gezonde leefstijl.

Meer informatie is hier te vinden of neem contact op met Binnie Willemsen via 06-20931236

Op Facebook is Pronami te vinden via Pronami Skill

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen