Binnenkort tweede editie dance-event Zinloos

Op zaterdag 1 oktober vindt de tweede editie van het dance-event Zinloos plaats in de Zwitsalfabriek. Na de geslaagde editie in 2015 heeft de organisatie dit jaar weer vele verrassingen in petto voor de bezoekers. Zo staan er weer verschillende top dj’s geprogrammeerd in een van de mooiste evenementenhallen die Apeldoorn rijk is.

Zinloos, een uniek evenement in Apeldoorn

Zinloos is een uniek evenement op de Apeldoornse evenementenkalender. Een verrijking dat zich niet vasthoudt aan de standaard normen. Een evenement dat de bezoeker iets unieks biedt dat niet op een andere plek is te vinden in de regio met een breed cultureel karakter.

Line-up en locatie

De line-up bestaat dit jaar wederom uit lokale top dj’s, aangevuld met een nationale top act. Zo gaan Haeken, Aaron Post, Mangø Soundsystem en Sven Kay & Ovis acte de présence geven. Haeken is het techno-alias van Sluwe Vos, die momenteel flink naam aan het maken is onder zijn alias en al op verschillen top evenementen heeft mogen draaien. Dit alles in de ambiance van het Zwitsalterrein waarbij de hallen 11, 12 en 14 ingericht worden tot danstempel. De hallen worden anders ingedeeld en aangekleed om de beleving van het evenement te optimaliseren.

Apeldoornse dance-scene

De organisatie van Zinloos, die in handen is van Delicious Media, staat te trappelen om de deuren te open: “We hebben hier enorm naar toe geleefd. Het heeft even geduurd voordat wij weer de mogelijkheid kregen om de Zwitsalfabriek in gebruik te nemen. Na de vorige editie staan wij te popelen om er een vervolg aan te geven. De locatie ademt techno. Apeldoorn is er klaar voor. De Apeldoornse dance-scene is veel groter dan wordt gedacht. A sleeping giant. Wij hopen de bezoekers een unieke ervaring te bieden waar nog lang over nagesproken wordt.

Kaartverkoop: op is op!

De kaarten voor Zinloos zijn momenteel in de voorverkoop. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, waarbij de organisatie verwacht dat de tweede editie zeker uitverkoopt. De kaarten zijn te bestellen via de Facebook-pagina van Zinloos.

Reacties

Cookieinstellingen