Sportieve ontmoeting Go Ahead Eagles en bewoners Het Hietveld

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Foto: go ahead eagles

De voltallige selectie en de staf van Go Ahead Eagles bezoeken op woensdag 31 augustus Het Hietveld in Beekbergen. In januari 2016 verbond Go Ahead Eagles zich als Hietveld Held aan deze Plurynlocatie.  Natuurlijk gaan bezoekers en bewoners samen sporten.

Bij de ‘Meer dan Voetbal-activiteit’ op Het Hietveld zijn komende woensdag naast de bewoners van Het Hietveld en de Eagles ook relaties van Pluryn aanwezig.

Het Hietveld: een indrukwekkende inkijk

In het programma krijgen de bezoekers een indrukwekkende inkijk in het leven van de bewoners. Zo vertelt een van de bewoners zijn levensverhaal en geeft aan hoe hij bij Het Hietveld de kans krijgt om zijn leven weer op te pakken. Maar natuurlijk wordt er ook gesport. De bewoners van Het Hietveld en de spelers van de Eagles zullen gezamenlijk, in gemengde teams, een circuit aflopen.

Go Ahead Eagles, één van de Hietveld Helden

Op Het Hietveld krijgen mensen met een licht verstandelijke beperking en zware gedragsproblematiek intensieve zorg en ondersteuning. Een belangrijk doel is om de bewoners perspectief te bieden. Zodat ze uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan de samenleving.

Om een brug te slaan tussen de bewoners van Het Hietveld en de samenleving is Hietveld Helden in het leven geroepen. Hietveld Helden verbindt de bewoners van Het Hietveld met particulieren, organisaties en bedrijven. Hiertoe ondernemen ze regelmatig specifieke activiteiten.

Samen sterk(er)

De deelname van de eredivisionist aan Hietveld Helden onderstreept dat topzorg en topsport uitstekend samengaan. Beiden partijen hebben onder meer tot doel hun netwerk in de Stedendriehoek te verbreden. Het Hietveld heeft o.a. de wens om meer bewoners bij bedrijven aan het werk te krijgen. Go AheadEagles wil zich meer profileren richting het Apeldoornse. En hierin staan ze samen sterk(er).

Reacties

Cookieinstellingen