Landhuisfeest met DJ Yves Eaux groot succes!

Zaterdag 24 september vindt de 5e editie plaats van het populaire Wine, Dine & Dance. Dit exclusieve 25+ evenement trekt bezoekers uit het hele land en mag zelfs buitenlandse gasten verwelkomen.

Landhuisfeest in De Wipselberg, een historisch gebouw

“Een stijlvol feest in een historisch landhuis, midden in de Veluwse bossen met een topdeejay en culinaire hoogstandjes spreekt natuurlijk enorm tot de verbeelding. Wij werken met ons hele team keihard om onze gasten, die echt moeite doen om er zo mooi mogelijk uit te zien, een onvergetelijke avond te bezorgen. Onze chefs zijn al maanden bezig om na te denken over het menu en de deejays draaien de sterren van de hemel. We maken ons nu op voor de vijfde editie en toch is iedere keer weer anders. We leggen zelf de lat hoog, omdat we weten dat dit publiek behoorlijk wat gewend is,” aldus Sven Kobus van Princess Hotel De Wipselberg. 

De vorige edities waren uitverkocht en trokken veel bezoekers uit Amersfoort, Deventer, Arnhem en Zutphen. Ook waren er Braziliaanse, Italiaanse, Franse en Duitse gasten.

DJ Yves Eaux zet het feest op zijn kop

“Onze resident DJ Yves Eaux weet keer op keer het feest helemaal op zijn kop te zetten. Het is niet voor niets natuurlijk dat hij deze zomer ook op Ibiza draait. Ook nodigen we kunstenaars uit voor een eenmalige pop-up expositie. Na de Franse kunstenaar Anthony Vauleon en de Apeldoornse fotograaf Adrian Kuipers is nu de beurt aan fotograaf Henry Faber. Deze artistieke Apeldoorner zal een serie humoristische zelfportretten exposeren. DJ Leo Vanderweijden, bekend van Club Pacha en Hed Kandi, zal de avond openen met een smaakvolle lounge DJ-set tijdens de walkingdinner op het excellente geluidsysteem van DSA-AVL”. 

Datum, adres en kosten

De 5e Wine, Dine & Dance vindt plaats op zaterdag 24 september in Landhuis De Wipselberg in Beekbergen. Het begint om 19.00 uur, duurt tot 01.00 uur en richt zich op volwassenen van minimaal 25+. Voor gasten die willen blijven overnachten is er een speciaal arrangement. Men betaalt slechts € 65,- voor een 2 persoonskamer met ontbijt. Kaarten voor het feest inclusief diner kosten € 37,50 per stuk en zijn uitsluitend online te bestellen op www.WineDineAndDance.nl

Reacties

Cookieinstellingen