HET STADSFEEST in De Boschvijver

Zaterdag 5 november zal de eerste editie plaats vinden van Het Stadsfeest. Dit evenement is voor iedereen van 21+ die in Apeldoorn woont, werkt of er graag komt.

“Na maanden van voorbereidingen maken wij hierbij bekend dat de organisatie van de 1e editie van Het Stadsfeest begonnen is. Een spetterend feest dat in twee verschillende delen van de locatie plaats vindt. In het ene deel waan je je in één van de top clubs op Ibiza en in het andere deel worden dance classics uit de jaren 80, 90 en 2000 gedraaid“, vertelt de enthousiaste Elise Teunissen, bedrijfsleider van De Boschvijver.

“In mijn jonge jaren heb ik in Miami gewoond en daar is het heel gebruikelijk om je extra mooi aan te kleden als je uit dansen gaat. Dat is wat ik hier een beetje mis. Dus toen we werden benaderd door Vulcanic Music & Events om met hen Het Stadsfeest te organiseren, waren wij meteen enthousiast. Er is voor volwassenen eigenlijk heel weinig te doen op dit gebied in Apeldoorn. Persoonlijk vind ik het supergaaf dat DJ Yves Eaux bij ons in de Boschvijver komt draaien. Hij heeft regelmatig in de grote clubs in Miami gedraaid en nu staat hij maar mooi bij ons”, aldus de trotse Angelina Padilla, eigenaresse van de Boschvijver.

Yves Eaux is niet de enige Apeldoorner die zal komen draaien op het unieke DSA geluidssysteem. Ook stadsgenoten Aaron Post, DJ Jazzper en DJ Marco zijn van de partij. Voor een stukje zuidelijke charme zal DJ Melvin Spix uit Limburg zorgdragen. In de house gedeelte zal VJ Hans Bijloo de visuals verzorgen. De Apeldoornse fotograaf Henry Faber zal met zijn Faber’s Photobooth in de dance classics zaal staan, waarin je hilarische foto’s kunt laten schieten.

Het Stadsfeest wordt gehouden op zaterdag 5 november in De Boschvijver. Het feest begint om 22.00 uur en duurt tot 04.00 uur. Iedere bezoeker die voor middernacht arriveert zal hartelijk worden ontvangen met een gratis welkomstcocktail. Men verwacht wel dat de bezoekers zich aan de dresscode (“Feestelijk!”) houden. Kaarten kosten slechts €15 per stuk (excl. reserveringskosten) in de voorverkoop en zijn te koop via www.HetStadsfeest.nl

Reacties

Cookieinstellingen