Informatiemarkt autisme in het Kristal voor alle belangstellenden

Iedereen met of zonder autisme die graag meer wil weten over alle organisaties in Apeldoorn die ondersteuning en zorg kunnen bieden bij autisme kan op 10 november terecht op de informatiemarkt in het Kristal. Deze markt wordt georganiseerd door het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland. Belangstellenden met en zonder autisme kunnen informatie of advies krijgen en vragen over:

  • Opvoeding en onderwijs;
  • Vrije tijd;
  • Begeleiding;
  • Zorg en wonen.

Activiteiten op de informatiemarkt

Jongeren en jong volwassenen met autisme kunnen via een interactief programma kennis maken met verschillende sporten zoals (kick)boksen en CORE-Training. Er kunnen ook verschillende informatieve filmpjes bekeken worden.

Mensen die willen ervaren hoe je je voelt met autisme kunnen zich tijdens de markt aanmelden voor de Autisme Belevings Wandeling door het Kristal. Mensen met autisme begeleiden de deelnemers tijdens de wandeling. De deelnemers ervaren hoe sterk omgevingsfactoren van invloed zijn op het welbevinden van iemand met autisme.

In dit filmpje van Willem Wever ervaart een meisje tijdens een wandeling buiten hoe haar broer met autisme zich ongeveer moet voelen.

Alle gegevens:

De informatiemarkt vindt plaats in de Distelvlinderlaan 180 (via de ingang: Brasserie) in Apeldoorn

Op welke dag: donderdag 10 november 2016

Van hoe laat tot hoe laat: van 19.00 uur tot 21.00 uur

informatiemarkt

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen